Spor Bilimleri Fakültemizin Cimnastik ve Güreş Salonuna Eski Yöneticisinin Adı Verildi

17.01.2024 22:25

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde açılan ve Üniversitemizde BESYO müdürlüğü yaparak birimin gelişimine katkı sağlayan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak emekli olan Prof. Dr. Kırımoğlu’nun adının verildiği “Prof. Dr. Hüseyin Kırımoğlu Cimnastik ve Güreş Salonu”nun açılış törenine katıldı.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Atike Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ender Can Dönmez, Prof. Dr. Hüseyin Kırımoğlu ve Spor Bilimleri Fakültesi akademik personeli de katıldı.

Duygusal anların yaşandığı kurdele kesim töreninde Prof. Dr. Hüseyin Kırımoğlu, göstermiş olduğu nezaketten ötürü Rektörümüze şükranlarını sundu.
Açılışın ardından Rektörümüz ve törende yer alan katılımcılar basketbol oynayarak keyifli anlar yaşadı.