SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Kayaklı Koşu ve Biatlon Takımımızdan Rektörümüze Ziyaret

21.02.2024 12:45

Türkiye Üniversiteler Arası müsabakalarda önemli dereceler alan Kayaklı Koşu ve Biatlon takımımız, Rektörlük makamını ziyaret ederek kupa takdiminde bulundu.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabit Duman, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Genel Sekreter Harun Demir, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Atike Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Mustafa Önder Şekeroğlu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu da ziyarette hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, dereceye giren sporcularımıza plaket ve hediye takdiminde bulunarak; takımlarda yer alan öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabit Duman’ı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Atike Yılmaz’ı ve takım antrenörü Doç. Dr. M. Fatih Bilici’yi tebrik etti.

Prof. Dr. Mustafa Alican, son günlerde öğrencilerimizin elde ettiği başarıların kendisini onore ettiğini, bundan sonraki süreçlerde de tüm takımlarımıza verilen desteğin artarak devam edeceğini belirterek, başarı dileklerinde bulundu.