SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Muş’ta Eğitim Gören 88 Dağcıyı Üniversitemizde Ağırladık

13.03.2024 01:34

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından düzenlenen “Kış Gelişim Kampı” uygulamalı eğitim alanını ziyaret ederek doğa tutkunları ve profesyonel dağcılarla bir araya geldi.

Kurtik Dağı’nda eğitim alanını ziyaret eden Rektörümüz’e, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Mehmet Özalper, Doç. Dr. Atike Yılmaz ve Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu da eşlik etti.

Dağcılık konusunda uzmanlarla bir araya gelerek uygulama eğitimi hakkında detaylı bilgiler alan Rektörümüz Alican, bu etkinliğin doğa sporlarına ve doğa ile iç içe yaşama kültürünün yaygınlaştırılmasına önemli bir katkı sağladığını ifade etti. Ayrıca Kurtik Dağı’nda gerçekleşen bu etkinliğin, doğa sporlarına ve dağcılığa olan ilgiyi artırmak adına önemli olduğunu vurguladı

Editör: Öğr. Gör. Dr. Mehmet Erdoğan