Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Atike Yılmaz Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Tarafından 2024 Özel Yetenek Sınavı için Görevlendirildi

22.03.2024 04:59

Spor Bilimleri Fakültesi ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokullarına bağlı bölümlere özel yetenek sınavı ile öğrenci alan programlar için Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından özel yetenek sınavı yapılacaktır. Söz konusu programlara başvuru ve yerleştirme işlemleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılacaktır. 2024 Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) Kılavuzunda yer alacak olan Engelliler ile ilgili bölümün hazırlanması için Spor Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Yürütme Kurulu adına komisyon üyesi olarak Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Atike Yılmaz görevlendirilmiştir.