Üniversitemiz Futsal Takımı Bölgesel Ligde 2'nci Oldu

27.04.2024 15:27

Üniversitemiz Futsal Takımı, Arş. Gör. Cengizhan Sarı'nın antrenörlüğünde, 16-20 Nisan tarihleri arasında Erzurum Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalara katıldı.

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin de yer aldığı müsabakalarda Futsal Takımımız, bölgesel ligdeki performansıyla dikkat çekti. Toplamda 5 maçta mücadele eden takımımız, bu maçlardan 12 puan toplayarak ikinci sırayı elde etti.

Antrenör ve takımımız, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken Rektörümüz de bize yaşattıkları gurur için antrenör ve takımımıza teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.