Üniversitemiz Futsal Takımı, Rektörümüzü Ziyaret Etti

01.05.2024 10:46

Üniversitemiz Futsal Takımı, 20 Nisan tarihlerinde Erzurum'da düzenlenen Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Müsabakaları'nda gösterdiği performansla 2’ncilik elde etti.

Antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Cengizhan Sarı'nın yaptığı takımımız, müsabakalarda sergilediği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekti. İlk maçta ev sahibi Erzurum Teknik Üniversitesi'ni 10-8, ardından Gümüşhane Üniversitesi'ni 11-3, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ni 9-4 ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ni 3-0'lık skorlarla mağlup ederek finale yükseldi. Şampiyonluk maçında Atatürk Üniversitesi'ne 10-3 mağlup olan takımımız, grup aşamasını 12 puanla ikinci sırada tamamladı.

Bu başarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, takımı makamında ağırlayarak başarılarından dolayı tebrik etti. Ziyarete, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sabit Duman, Rektör Danışmanımız Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Atike Yılmaz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Önder Şekeroğlu, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Şükrü Çobanoğlu ve Antrenör Arş. Gör. Cengizhan Sarı da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alican, takımı tebrik ederek, "Bu başarıyla üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Gösterdiğiniz performans ve mücadele ruhuyla gurur duyuyoruz. Sizlere ve antrenörümüz Cengizhan Sarı'ya başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.

Üniversitemiz Futsal Takımı, elde ettiği bu başarıyla üniversitemizin spor alanındaki başarılı çizgisini sürdürmüş oldu.