SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Öğrencimiz Büşra Işık'tan Türkiye Birinciliği

23.05.2024 15:33

Muğla Fethiye'de 11-12 Mayıs 2024 tarihinde düzenlen ve 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen, Türkiye Duatlon Şampiyonası’na katılan Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz Büşra Işık, Genç Kadınlar kategorisinde Türkiye 1’ncisi oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, başarısıyla Avrupa'da hem ülkemizi hem de Üniversitemizi temsil etmeye hak kazanan Büşra Işık ve antrenörü Orhan Tuğa’yı makamında ağırladı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Mustafa Önder Şekeroğlu, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu ve Antrenörlük Eğitimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Fatih Bilici’nin de katıldığı ziyarette Rektörümüz, sporcu Büşra Işık ve antrenör Orhan Tuğa’yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.