Badminton Takımımız Namağlup Şampiyon

28.03.2022 08:31

Üniversitemiz badminton takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 21-25 Mart tarihleri arasında İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Lig müsabakalarını namağlup şampiyon olarak tamamladı ve Süper Lig'e yükseldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, şampiyonada alınan başarıdan gurur duyduğunu ifade edip "Sporcuların antrenörlüğünü yapan Mürsel Koç ve Arş. Gör. Muhammed Baş'a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Karadağ ve ekibine, turnuva boyunca misafirperverliğinden ötürü İnönü Üniversitesi Rektörü, çok değerli dostum Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu'ya, Doç. Dr. Talha Murathan'a, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Metin Karayol'a ve şampiyon sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.