Dekanlığımız Muş'un Korkut İlçesinde ''Kariyer Planlama ve Mesleki Tanıtım Etkinliği'' Gerçekleştirdi

21.05.2022 19:53

Muş Korkut Kaymakamlığı, Korkut Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Muş Alparslan Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Dekanımız Prof. Dr. Alper Karadağ, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ömer Kaynar ve Dr. Öğr Üyesi Metin Karayol, Araştırma Görevlimiz Harun Koç, Tekerlekli Sandalye Milli Takım kadrosunda yer alan öğrencimiz Mevlüt Erdenci, kayaklı koşu branşında 125 kez milli olan öğrencimiz Amed Oğlağo ve Türkiye rekortmeni Muşlu milli atlet olan öğrecimiz Derya Kunur, öğrencilerle buluştu.

Etkinlik Üniversitemizin tanıtım videosu ve Spor Bilimleri Fakültemizi tanıtan slayt sunumu ile başladı. Etkinlikte, üniversiteye hazırlanan ve spora ilgi duyan öğrencilere, Spor Bilimleri Fakültesine giriş şartları, akademik kariyer yapma yolunda dikkat edilmesi gereken unsurlar, erasmus, mevlana gibi programlar hakkında bilgiler verildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Alper Karadağ, öğrencilere çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, "Hiçbir zaman ümitsizliğe ve umutsuzluğa kapılmayın. Kendinize inanın. Ülkemiz, vatanımız, bayrağımız ve dinimiz için çok çalışmalıyız. Bu yüzden kendinizi geliştirmeye ve yetiştirmeye devam edin. Kendinize hedefler oluşturun ve bu hedeflere ulaşmaya çalışın. Kapılarımız ve gönüllerimiz her zaman sizlere açıktır." sözlerini ifade etti. Etkinlik Korkut Kaymakamı Oğuzhan OCAK’ın üniversitemiz akademisyenlerine ve milli sporcu öğrencilerimize hediye takdimi ile sona erdi.